ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας λόγω των μέτρων προστασίας από την covid-19, από αύριο Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 αναστέλλεται η δια ζώσης διδασκαλία στα Δημοτικά Σχολεία και το πρόγραμμα του Σχολείου μας θα συνεχιστεί με την σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα της σύγχρονης τηλεδιδασκαλίας θα διαρκεί από τις 14.00΄ έως τις 17.30΄ μμ καθημερινά και θα περιλαμβάνει πέντε (5) διδακτικές ώρες των 30 λεπτών η καθεμία με ενδιάμεσο διάλειμμα.

Παράλληλα με την τηλεδιδασκαλία θα αναρτάται εκπαιδευτικό υλικό στις αντίστοιχες των τμημάτων καρτέλες της Ιστοσελίδας του Σχολείου μας (https://7dimchiou.gr ) και στην πλατφόρμα του ΠΣΔ, η-τάξη.

Η σύγχρονη τηλεδιδασκαλία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 στις 14.00΄μμ.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαζί με τους συνδέσμους που θα χρησιμοποιείτε για να μπείτε στις ψηφιακές αίθουσες θα αναρτηθεί  στην καρτέλα κάθε τμήματος στην Ιστοσελίδα του Σχολείου και θα σας σταλεί και στα mail σας.

Όλοι οι δάσκαλοί σας, όπως και την περυσινή σχολική χρονιά, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να αποβεί όσο πιο αποτελεσματική η όλη διαδικασία και να ξεπεραστούν, όσο αυτό είναι εφικτό, δυσκολίες που θα προκύψουν.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία  και ευχόμαστε σύντομα να βρεθούμε πάλι στο σχολείο μας για να συνεχίσουμε δια ζώσης το έργο μας .

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΟΠΙΝΑΣ