ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί μας μαθητές,

 

Μέσα σ΄ αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που πρέπει να λειτουργήσουμε, ξεκινάμε από σήμερα τις εκπαιδευτικές μας δράσεις με τη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή που μέχρι σήμερα τον χρησιμοποιούσατε κυρίως ως μέσω ψυχαγωγίας στον ελεύθερο χρόνο σας.

Όλοι οι δάσκαλοί σας θα σας ετοιμάζουν εκπαιδευτικό υλικό που θα το “βλέπετε” στην ιστοσελίδα του σχολείου μας ( https://www.7dimchiou.gr/) και θα το επεξεργάζεστε μόνοι σας στο σπίτι. Έτσι θα διατηρούμε την επικοινωνία μας μαζί σας για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να ξανασυναντηθούμε στο κοινό μας σπίτι, στο σχολείο μας.

Ήδη το πρώτο εκπαιδευτικό υλικό έχει ανεβεί στις καρτέλες των τμημάτων σας στην ιστοσελίδα του σχολείου μας και μπορείτε να το δείτε και να το δουλέψετε.

Δε χρειάζεται να εκτυπώνετε τα φύλλα εργασίας αν δε διαθέτετε εκτυπωτή στο σπίτι. Μπορείτε να γράφετε τις απαντήσεις σας σε ένα τετράδιο που θα το αρχειοθετήσετε με τις εργασίες κάθε ημέρας.

Αν κάπου έχετε απορίες, μέσω των γονέων σας θα επικοινωνείτε με τους δασκάλους σας για να παίρνετε διευκρινίσεις.

Να ανοίγετε καθημερινά την ιστοσελίδα του σχολείου μας και την καρτέλα του τμήματός σας για να ελέγχετε τι καινούριο περιέχει καθώς και πιθανές ανακοινώσεις που θα ανεβάζουμε στην κεντρική σελίδα για ενημέρωσή σας.

Καλή αρχή, λοιπόν και καλή δουλειά!

Με πολλή αγάπη,

Ο Διευθυντής και οι δάσκαλοί σας.