ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε θερμά τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου, κ. Ελένη Κανταράκη, καθώς και το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Εργαστηρίων του Νοσοκομείου Χίου για τη διενέργεια των μοριακών τεστς σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της Στ΄ τάξης του σχολείου μας στα πλαίσια της διαχείρισης κρούσματος covid-19 που αντιμετωπίσαμε.

Επίσης απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στον Υπουργό  Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, στον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, κ. Παντελή Βρουλή, στον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, κ. Στέλιο Καμπούρη  και στον Διευθυντή Π/θμιας Εκπαίδευσης Χίου, κ. Αριστείδη Κελεπερτζή που ανταποκρίθηκαν άμεσα και στήριξαν με τις ενέργειές τους το αίτημά μας για τη διενέργεια μοριακών τεστς στους μαθητές της Στ΄ τάξης του σχολείου μας και σε όλους τους εκπαιδευτικούς.

Τέλος ευχαριστούμε τους μαθητές της Στ΄ τάξης και τους γονείς τους για την άριστη συνεργασία τους στη διενέργεια των δειγματοληψιών.

Ευχόμαστε και προτρέπομε τους αρμόδιους φορείς, οι διαδικασίες που δρομολογήσαμε, οι οποίες ήταν πλέον των οδηγιών του ΕΟΔΥ, να αποτελέσουν στο μέλλον επιβεβλημένη πρακτική στη διαχείριση κάθε περιστατικού κρούσματος  covid-19 που θα εμφανίζεται σε σχολική μονάδα ώστε να ελεγχθεί πλήρως και αποτελεσματικά η διασπορά στη μαθητική κοινότητα και κατ’ επέκταση στην ευρύτερη κοινότητα του νησιού μας.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

του

7ου Δημοτικού Σχολείου Χίου – «Γιώργης Κρόκος»